Üdvözöljük a Tiszatáj Környezet- és Természetvédelmi Közalapítvány honlapján!

Támogassa Ön is munkánkat!

A Tiszatáj Közalapítvány működéséhez szükséges anyagi hátteret adományokból és pályázatokból teremtjük elő.
Ezúton is köszönjük valamennyi nagylelkű adományozónk támogatását és kérjük Önöket, hogy ha lehetőségeik engedik, továbbra is támogassák a Tiszatáj Közalapítvány munkáját. Az adományok felhasználásáról éves beszámolónkból tájékozódhatnak az érdeklődők.

SZJA 1%

Amennyiben úgy dönt, személyi jövedelemadója 1%-át szervezetünk számára kívánja felajánlani, az alább olvasható adószámunkat adja meg az adóbevalláshoz kapcsolódó nyilatkozatában:

18794418-2-15

Támogatás

Amennyiben lehetősége van arra, hogy egyedi mértékű pénzbeni támogatással segítse Közalapítványunk munkáját, a következő bankszámlaszámra történő átutalással vagy pénztári befizetéssel teheti ezt meg:

Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.

Bankszámlaszám: 11744137-20042237-00000000

Kedvezményezett: Tiszatáj Környezet- és Természetvédelmi Közalapítvány

A közlemény rovatba írja be, hogy "támogatás", valamint feltétlenül tüntesse fel nevét és levelezési címét is.

Az adományokról beérkezésüket követően igazolást állítunk ki, és postán elküldjük az adományozóknak. A gördülékeny ügyintézés érdekében kérjük, hogy adományozási szándékát, nevét és címét jelezze felénk telefonon vagy e-mailben is az utalást/befizetést megelőzően. Köszönjük!

Lejárt kötszerek

Lejárt szavatossági idejű elsősegélycsomaggal, kötszerekkel, sebfertőtlenítővel rendelkezik? Ne dobja el! Átmeneti madármenhelyünkön hasznosítani tudjuk ezeket, ezért megköszönjük, ha eljuttatja hozzánk a lejárt dátumuk miatt az emberi gyógyászatban már nem alkalmazható gyógyászati anyagokat. Leadási helyek: Kesznyéten-Szamárháti tanya, Sajóhídvég, Alsódobsza, Tiszaújváros, Tiszalök. Az átadással kapcsolatban keresse munkatársunkat: 30/324-7797.

A gyűjtést egyéb helyeken megszervező önkéntesek jelentkezését is örömmel fogadjuk!